Az Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék használata csak endoszkópos vizsgálatok előtti bélmosásra ajánlott, mivel magas dózisban – 60 gramm – tartalmaz makrogolt.

Az Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék egy tasakja 60 g Macrogol 3350-et tartalmaz. A makrogol nem szívódik fel a bélben, szerepe csupán annyi, hogy megköti a vizet a vastagbélben, serkentve a bélmozgást, hozzájárulva a belek hatékony tisztulásához. Emellett a készítmény segédanyagként szilícium-dioxidot, valamint ízesítésre szolgáló aromát és édesítőszert – szacharint – tartalmaz.

Az Endogol Macrogol 3350 4× bélmosó folyadék makrogol 3350-et, egy olyan semleges anyagot tartalmaz, amely nem szívódik fel a belekből, nem irritálja a nyálkahártyát, nem bomlik le és változatlan formában ürül ki az emésztőrendszerből. Mivel sok vizet vesz fel, az Endogol Macrogol 3350 4× bélmosó folyadék jelentősen növeli a széklet folyadéktartalmát. Ennek következtében lágyítja a székletet és stimulálja a természetes bélmozgást.

Kövesse pontosan annak a centrumnak az utasításait, amelyben az endoszkópos vizsgálatot végzik. Az Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék endoszkópos vizsgálatok előtti alkalmazásáról emellett a következő oldalon talál további információt: Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék használata

A készítmény megvásárolható patikákban, gasztroenterológiai központokban, valamint a Supremex online webáruházban is.